Yahoooh!!! Esport i lleure a la natura es va fundar l’any 1997 amb seu a Martorell i un local a la Plaça Universitat de Barcelona.

Els socis fundadors es dedicaven en aquell moment bàsicament a activitats de vol sense motor, Parapent, vinculats a Parapent Organyà on volàvem a la Vall de Cabó i a activitats de muntanya i escalada, en totes les seves variants: excursionisme, bicirutes, btt, rapel, barrancs, escalada lliure i esportiva, espeleo …

Tot i que la majoria de socis fundadors tenien certificació de submarinisme, no va ser fins l’any 2000 quan es crea la Secció d’Activitats Subaquàtiques (SAS) de Yahoooh!!!, que s’inscriu a la FECDAS i amb la incorporació d’un instructor (IN3E) també es crea l’Escola de Busseig de Yahoooh!!! Esport i lleure a la natura. Vam llogar un local al carrer Mur, 31 de Martorell, vam adquirir un compressor, vam construir una estació de càrrega i vam adquirir els primers equips que es van posar a disposició de l’Escola de Busseig.

A partir d’aleshores, Yahoooh!!! disposava de les seccions de Terra, Mar i Aire. Participant activament en diverses activitats del poble, especialment en l’obertura de la Piscina d’Estiu amb diverses activitats: batejos de submarinisme, tir amb arc, kayak …

Després de diversos canvis de local social, actualment estem a les Instal·lacions Esportives Municipals (IEM-Martorell), al despatx 1 de l’Av. Germans Martí, 16.

A partir de 2016, amb una nova generació d’instructors, es reprèn l’Escola de Busseig de Yahoooh!!! El 2017 s’actualitzen els estatuts per tal d’adequar-los a la nova normativa i convertir-nos en Yahoooh! Club de Submarinisme de Martorell.

En l’actualitat estem invertint en material de busseig de última generació per a la realització de cursos de submarinisme i/o lloguer per als notr@s soci@s.


Si us animeu i voleu formar part d'aquesta família i / o voleu iniciar en aquest món meravellós de l'Busseig, no dubteu en contactar-nos.